Deixalles

 

ESTRENA: 1 de març de 2017, al Teatre Eòlia, Barcelona.

 

 

SINOPSI:

Comunicar-se mai havia estat tan fàcil i ràpid. Les fotos mai havien sigut tan perfectes. La inmediatesa i els filtres fan que tot sigui més còmode i agradable. El carpe diem guanya el combat a la nostàlgia. Viu el present. El millor està per venir. La lletjor i el pessimisme són mals del passat. La felicitat és l’objectiu. No miris enrere. Ni al teu voltant.

Futur no gaire llunyà. Una estranya atracció ha sorgit entre dues persones. Aparentment desconegudes, però inexplicablement properes. La nit. Que desvetlla confidències. Que pertany al terreny dels somnis i els records, però fa mirar de cara a un descoratjador present. Una trama amagada, més gran que ells, més gran que tots nosaltres. Una història intrigant que fa surar les deixalles de tots dos, la societat i el gènere humà. Perquè, més enllà de les quatre parets que els aixopluguen, tot és una façana de realitat virtual desmesuradament perfecta que intenta esborrar les restes d’un món que s’ha anat convertint en una immensa deixalleria humana.

Val la pena sacrificar-se, per algú o alguna cosa?

S’han d’oblidar, les coses desagradables?

T’agraden les cançons antigues?

Els somins són realitat o ficció?

Jugues a escacs?

 

FITXA ARTÍSTICA:

Actors: Eugènia Manzanares, Ignasi Dalmases; Text: Eugènia Manzanares; Direcció: Carla Torres; Aj. direcció: Ruth Talavera; Producció: Ruth Talavera; Escenografia: Anna Tantull; Vestuari: Zaida Crespo Moviment escènic: Vero Cendoya; Fotografia: Nicolás Jódar