SOTA ZERO

Gener 2015, Sala Atrium, Barcelona

SINOPSI

“ En Mike i la Sònia. Una casa nova. Dies previs al nadal. Preparatius. Un sopar d’inauguració. Un sopar familiar, amb algunes absències i algunes visites inesperades. Amb gent que no arriba i gent que estar a punt d’arribar… Una mare absent, però present, una cunyada embarassada i divorciada, una germana vident, un ex-amant inconvenient i un germà… inexistent? Presències estranyes  recorren la casa. Tots amaguen alguna cosa… Familia no hay más que una… Que no se’t indigesti el sopar…
BON APETIT!!”

TEMÀTICA DE L’OBRA

Sota zero és una història d’intrigues, d’assassinats, de fantàsmes, de secrets i  coses no dites. Però per damunt de tot és una història que reflexiona sobre els petits (o no tan petits) pecats que tots amaguem. Parla de com, de la manera més innocent podem començar a travessar límits reprobables en pro de mantenir el nostre aparent benestar.
Sota zero també és una història d’amor i desamor. Una història que, des de l’excusa del gènere policiac i de misteris, s’endinsa en la complexitat de les relacions familiars i tot el que les envolta : Què és la familia? Ón comença i ón s’acaba? O no s’acaba mai? Per què és tan difícil de vegades? En quin moment decidim formar-ne una de nova? I per què fa tanta por? Envejes, atraccions inconfessables, competitivitat, tendresa, pors, unió, protecció, clan i una familia tan peculiar que té molt  poc a veure amb les famílies normals i corrents que campem pel món… O no ho és tant, de peculiar?… “De Joseps, Joans i ases, n’hi ha per totes les cases” .

FITXA ARTÍSTICA:

Actors: Carla Torres, Patrícia Mendoza, Carles Goñi, Anna Bellmunt i Joel Minguet; Text: Carla Torres; Direcció: Carles Mallol i Carla Torres; Ajudant de direcció: Quique Nubiola; Producció: Quique Nubiola; Escenografia: Sílvia Delagneaux; Disseny gràfic: Íñigo Aranburu; Vídeos: Elena Martín; Fotografia: Nicolás Jódar; Web: Romina Vallés (La Redactora Express)